Kraukšķīgas kartupeļu pankūkas ar krēmīgu machanku, kurā ir cūkgaļas sānu gabaliņi un brieža gaļas kupaty. Garšīgi un mājīgi!
Maiga cepta pīles fileja, pasniegta ar brūkleņu mērci un zaļajiem salātiem.
Pīles konfits ar ceptu ābolu, garšots ar saldo čili mērci, rozmarīna zariņu un jauktiem zaļajiem salātiem.
Sulīgs brieža gaļas kupaty pasniedz ar štovētiem kāpostiem. Kā piedevu viņš iesaka pievienot kartupeļu daiviņas.
Ceptu fileju ar brūkleņu mērci pasniedz ar zaļo salātu maisījumu, šo ēdienu iesakām papildināt ar grilētiem dārzeņiem
A: 5
Sulīgo laša steiku pasniedz ar citrona šķēli un zaļajiem jauktiem salātiem. iesaka šo ēdienu papildināt ar savvaļas rīsiem vai grilētiem dārzeņiem.
A: 10
Maigs vistas šašliks, pasniegts ar kečupu un zaļo salātu maisījumu. Mēs iesakām papildināt šo ēdienu ar jebkuru piedevu pēc jūsu gaumes.
A: 1, 2, 5
Zhemaitinsky pankūkas ir kartupeļu pankūkas, kas ir maigas no iekšpuses un kraukšķīgas no ārpuses. Patiesībā tās nav pankūkas, bet gan kartupeļu pīrāgi, kas ir ļoti līdzīgi ar gaļu pildītiem zrazy. Pasniedz ar jauktiem zaļajiem salātiem un skābo krējumu.
A: 1, 2, 4
Makaroni ar brieža malto gaļu, pagatavoti pēc Boloņas pastas receptes, aromatizēti ar parmezāna sieru. Šis ekskluzīvais ēdiens lieliski apmierinās glāzi sausa baltvīna.
A: 2, 4
Makaroni ar meža sēnēm, pasniegti krēmīgā mērcē, garšvielām ar parmezāna sieru. Glāze sausā baltvīna ir brīnišķīgs papildinājums šim ēdienam.
A: 2, 4
Gnocchi ir makaronu veids, kas veidots kā klimpas. Pelmeņus pasniedz krēmīgā mērcē ar pīles filejas gabaliņiem un saulē kaltētiem ķiršu tomātiem. Visgaršīgākā kombinācija. Pie šī ēdiena lieliski sader glāze sausa sarkanvīna.
A: 2, 4
Turku stila kumpir kartupeļi. Liels cepts kartupelis ar sātīgu un garšīgu pildījumu, kurā ietilpst brieža gaļas gabaliņi, cepti sīpoli un sēnes, krēmīga mērce un bekons. Pildījumu pārklāj ar siera "sviestmaizi" un zaļumiem. Labi sader ar jauktiem zaļajiem salātiem. Garšīgi un ļoti sātīgi!
A: 2
Sulīgs burgers ar kraukšķīgu bulciņu, pasniegts ar brieža gaļas pīrādziņu, ko mūsu šefpavāri gatavo paši. Burgerā ir sulīgs brieža gaļas pīrāgs, tomāti, saldā paprika, sālīti gurķi, aisberga salāti, kausēts čedara siers un kūpinātas paprikas mērce. Burgeru pasniedz ar kraukšķīgiem kartupeļiem un papildus kūpinātu parikmas mērci. Ērtības labad iekļauti vienreizējās lietošanas cimdi.
A: 1, 2, 4, 12
Sautētas mežacūkas gaļas pildījums ar konservētiem ananāsiem, tomātiem, saldo papriku un sīpoliem, sarullēts pitas maizē. pasniedz ar romiešu salātiem un skābo krējumu
A: 2, 4
Kraukšķīgie grauzdiņi ar ķiploku un parmezāna sieru, pasniegti ar trīs dažādām mērcēm – sieru, ķiploku un saldo čili. Katram grauzdiņam ir jauna garša. Brīnišķīga uzkoda pie glāzes auksta alus vai kvasa.
A: 1, 2, 4
Jūras velšu plate ietver ceptu uzkodu miksu. Galvenās sastāvdaļas ir ceptas garneles un kalmāri gredzenos. Šķīvi papildina kartupeļu bumbiņas, sīpolu gredzeni, melnie nagetiņi un sprinroli. Uzkodām tiek pasniegts SWEET CHILLI mērce.
Medījumu gardumu šķīvī ir iekļauts brieža un aļņa desu maisījums. Kanapē ar pīles un brieža gaļas pastēti, speķi, brieža gaļas saraustījumu, načo, kraukšķīgiem krekeriem, marinētiem gurķiem un mārrutkiem. Šī uzkoda lieliski sader ar glāzi auksta alus vai kvasa, vai ar stiprākiem dzērieniem.
A: 1, 2, 4
Piecu veidu sieri, melnās olīvas, vīnogas, valrieksti, sezonas ogas un gressini maizes kociņi. Un šķidrais medus papildina šo garšu dažādību. Šī uzkoda lieliski sader ar dāmu dzērieniem, piemēram, vīnu, šampanieti vai kokteili.
A: 1, 2, 4
Šis karsto uzkodu komplekts var viegli apmierināt 3-4 cilvēkus līdz sāta sajūtai. Cenā iekļauts tumšajā alū vārīts cūkgaļas knuckis, kupaty ar brieža gaļu, četri vistas šašlika gabaliņi, štovēti kāposti, kartupeļu daiviņas, svaigi tomāti, saldā paprika, marinēti gurķi un trīs mērces - ķiploks, siers un adžika. Šis ir mūsu bestsellers. Šī uzkoda lieliski sader ar jebkuru dzērienu.
A: 2, 5, 12
Zemnieku medījuma podiņš, kurā ietilpst dārzeņu vitamīnu maisījums - kartupeļi, brokoļi, zaļie sparģeļi un ziedkāposti un brieža gaļa. Visas sastāvdaļas tiek ceptas siera un krējuma mērcē un noslēgtas ar siera vāciņu. Rezultāts ir garšīgs un sātīgs ēdiens.
Rīsu cienītājiem piedāvājam šo kastroļa versiju, kurā ietilpst šampinjoni, parika, baklažāni un smalki sagriezta brieža gaļa. Šīs sastāvdaļas tiek ceptas krēmīgā siera mērcē un noslēgtas ar kraukšķīgu siera vāciņu.
Tādu sastāvdaļu kā kartupeļi, pupiņas, sautēti burkāni ar sīpoliem un mežacūkas gaļa tomātu mērcē zem siera cepurītes kombinācija neatstās jūs vienaldzīgu un izsalkušu.
Pelmeņus cep krēmīgā siera mērcē un pārklāj ar kraukšķīgu siera cepurīti. Garšīgi un sātīgi!
Diētiski un ļoti garšīgi salāti, kas ietver zaļo salātu maisījumu, granātābolu augļus, plānās šķēlītēs sagrieztu ābolu un svaigu gurķi, sēklu un kaltētas brieža gaļas maisījumu. Mērce, kas satur sinepes, medu, citronu un īpašas garšvielas, piešķir šiem salātiem savu īpašo garšu.
Romiešu salātu lapas, paipalu olas, parmezāna siers, kraukšķīgi grauzdiņi, sulīga vistas krūtiņa cepta līdz zeltaini brūnai. Gan klasiskais, gan galvenais salātu trumpis ir anšovu mērce, ko mūsu pavāri gatavo paši.
Mednieku salāti ir garšīga paštaisītu salātu interpretācija, it kā tu būtu ciemos pie mammas. Salātu sastāvā ir šampinjoni, marinēti un svaigi gurķi, sīpoli, burkāni un sautēta un plānās šķēlēs sagriezta medījumu gaļa (mežacūka vai brieža gaļa), kas garšota ar kapšonēzi.Garšīgi un sātīgi!
Trīs karotes krēmīga saldējuma, kas pasniegtas ar jūsu izvēlētiem riekstiem, ievārījumu, sīrupu, sezonas ogām vai želejkonfektēm
Ābolu strūdele ar rozīnēm un kanēli kārtainās mīklā, pasniegta ar kausiņu vaniļas saldējuma un karameļu mērci. Karstās strūdeles un aukstā saldējuma kombinācija ir īsts gardums tiem, kam ir salds zobs.
Kokosriekstu desertu cienītājiem iesakām nobaudīt kokosriekstu vācu kūku, kas mērcēta apelsīnu sulā un karamelē. Pīrāgu pasniedz ar apelsīna šķēli.
Sulīgi vistas tīrradņi ar frī kartupeļiem, pasniegti ar svaigiem dārzeņiem un kečupu.